Μarketing Services

Η εταιρία μας εξειδικευεται στην παροχή συμβουλών υπηρεσιών ιδιαίτερα προσανατολισμενη στα καταστήματα λιανικής πώλησης προιοντων και υπηρεσίων αλλα και τις επιχειρήσεις χονδρικου εμπορίου

Στόχος μας η παροχή ιδεών και προτάσεων για την μετεξέλιξη των επιχειρήσεων και την προσαρμογή τους στα δεδομένα και της απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή και πελάτη.

Είτε ειστε κατάστημα λιανικής είτε επιχείρηση χονδρικής πωλησης, φωτογραφικό κατάστημα – ειτε εργαστηριο Ψηφιακής φωτογραφίας αλλα και Διανομεας – Αντιπρόσωπος Φωτογραφικών Προιόντων και υπηρειών σίγουρα αντιμετωπίζετε τις προκλησεις της καθημερινότητας και τις αλλαγές στην αγορά

Το έντονα ανταγωνιστικο περιβάλλον άλλα και η μεταστροφή των καταναλωτικών συνηθειών σε ότι αφορά την εκτύπωση φωτογραφιών και την αποθήκευση / διαμοιρασμό τους καθιστούν απαραίτητο τον επαναπροσανατολισμό των φωτογραφικών επιχειρήσεων σε νεες μορφές επικοινωνίας και προσέγγισης του πελατολογίου.

Με νέες ιδέες και δοκιμασμένες πρακτικές από την Ελλάδα και την Ευρώπη η εταιρία μας προσφέρει την εμπειρία και ενέργειά της στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελεσματος για τους πελάτες της.

Ελατε να συζητήσουμε – να αναλύσουμε και να προτείνουμε λύσεις και ιδέες προσαρμοσμενες στις δικές σας επιχειρησιακές αναγκες.

Η Digitrade μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες που εξειδικευονται

  • Στην παροχή  συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υποστήριξης – marketing – Digital Media σε επιχειρήσεις και καταστηματα λιανικής και χονδρικής πώλησης που θελουν εναν αξιοπιστο συνεργάτη για την συνεπή παρουσία τους στα Social Media και στο Web.
  • Στην παροχή υπηρεσιών Social Media Μanagment που περιλαμβανει την διαχείρηση των λογαριασμων των Social Media των επιχειρήσεων ( copywrite, posts, commets, replies ) με επαγγελματικό, συστηματικό τόπο και αντιμετώπιση.
  • Στο Email Marketing – στην δημιουργία – αναναίωση και διαχείρηση τόσο της λίστας των πελατών της επιχείρησης όσο και στην διαχείρηση – με τα κατάλληλα εγαλεία – των email marketing campaigns των πελατων μας.
  • Στο SMS Marketing το νεο μέσο επικοινωνιας τόσο στο smartphone μεσω του SMS αλλά και μεσα από την πλατοφρμα επικοιωνιας Viber που ειναι και αυτή μια πρόσφορη μεθοδος για να περάσουμε το μύνημα μας στον πελατη